Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modrima' se otvara

Čačić doveo Dinamo na korak od nositelja u playoffu Lige prvaka!

Nogometaši APOEL-a i Moldea nisu uspjeli kapitalizirati domaći travnjak u prvim utakmicama 3. pretkola Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba dosad završena susreta današnjeg programa, između APOEL-a i Maribora, te Moldea i Legije, završena su identičnim rezultatom 1-1.

APOEL je u Nikoziji imao prednost golom Portugalca Esmaëla Gonçalvesa iz 21. minute, da bi izjednačenje momčadi koju vodi bivši Dinamov trener Ante Čačić u 64. minuti donio Brazilac Tavares. Hrvatski napadač ciparskog prvaka Mario Budimir zaigrao je od 73. minute.

U drugom je susretu norveški prvak Molde poveo preko Nigerijca Daniela Chime, da bi konačan rezultat postavio Gruzijac Vladimir Dvališvili. Od 74. minute Molde je igrao bez pocrvenjelog Fredrika Gulbrandsena, a kapetan Legije, hrvatski veznjak Ivica Vrdoljak, odigrao je svih 90 minuta.

Bugarski Ludogorec, koji je prošlog ljeta zadao velike probleme Dinamu, slavio je kod kuće protiv srpskog prvaka Partizana s 2:1.

Partizan je poveo u 49. minuti pogotkom Markovića, a u 51. je Marcelinho izjednačio na 1:1. U 67. minuti pobjedu je domaćina donio Aleksandrov. Inače, za Beograđane je debitirao Djemba Djemba, nekadašnji igrač Manchester Uniteda, a kraj utakmice dočekali su s igračem manje nakon što je u 85. minuti Jojić dobio drugi žuti karton.

Susret u Glasgowu presudio je gol Krisa Commonsa iz 76. minute, dok se Fenerbahçe u Salzburgu spasio poraza golom Cristiana iz jedanaesterca u petoj minuti sudačke nadoknade. Prethodno je vodstvo Salzburgu donio Alan u 68. minuti. (TS)

Liga prvaka, 3. pretkolo, prve utakmice:

APOEL Nikozija - Maribor 1:1 (Gonçalves 21 / Tavares 64)

Molde - Legia 1:1 (Chima 29 / Dvališvili 68)

Ludogorets - Partizan 2:1 (Marcelinho 51, Aleksandrov 67 / Marković 49)

Salzburg - Fenerbahče 1:1 (Alan 68 / Cristian 90+5-11m)

Celtic - Elfsborg 1:0 (Commons 76)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider