Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezaustavljivi Costa

Briljantan potez: Evo zašto ga žele i Brazil i Španjolska

Nogometaši Atletica deklasirali su Austriju u Beču s 3-0, a prvo ime utakmice bio ove sezone preporođeni Diego Costa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bečani nisu imali nikakvih izgleda, a njihova je obrana kapitulirala već u osmoj minuti.

Koke je poslao sjajan pas kroz obranu domaćih do Filipea Luisa, a ovaj je zavrnuo loptu usamljenom Raulu Garciji kojem nije bilo teško zabiti za 1-0. U 20. je minuti Diego Costa primio loptu blizu centra i onda se sjurio prema golu. Obrana Austrije ga nije uspjela zaustaviti, a Brazilac je poslao loptu pored istrčalog domaćeg golmana Heinza Lindnera. Costa je u 53. minuti postavio i konačnih 3-0, a s lijeve mu je strane asistirao Emiliano Insua.

Diego Costa sve je veći kamen smutnje između brazilskog izbornika Luiza Felipea Scolarija i španjolskog Vicentea del Bosquea.

Poznato je da Španjolci žele da Costa zaigra za njihovu reprezentaciju unatoč tome što je ubilježio dva nastupa za Brazil u prijateljskim utakmicama. No, kako nema nijedan službeni nastup za ''seleçao'', prema pravilima Međunarodne nogometne federacije (FIFA) mogao bi zaigrati za aktualne svjetske prvake. (TS)

VIDEO Briljantan pogodak Diega Coste

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider