Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On je poseban igrač'

Brazilski izbornik kritizirao trenere Barcelone: To nije dobro!

Izbornik nogometne reprezentacije Brazila Luiz Felipe Scolari smatra da se njegov najbolji igrač Neymar trenutno muči s formom u Barceloni jer ga u tome koči taktika koju preferira Gerardo Martino...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi 22-godišnji brazilski napadač došao je pod oštre kritike španjolskih medija zbog slabijih partija koje pruža za Barcelonu otkako je minulog ljeta pristigao iz brazilskog Santosa. Scolari vjeruje da zna razlog zbog čega je tome tako.

Pele: Neymar je i u Santosu imao problem s bacanjem i glumom

"Neymar se još nije 'pojavio' u Barceloni, jer ga treneri koriste na krivoj poziciji. U reprezentaciji ima puno više prostora, a kada je tako onda njegov nogomet dolazi do najviše izražaja. Međutim u Barceloni ga guraju da igra na desnom krilu. To nije dobro", smatra Scolari pa zaključuje.

"Španjolski mediji imaju jedno mišljenje o Neymaru, a brazilski jedno sasvim drugo. Za nacionalnu vrstu je on poseban igrač i ovo bi moglo biti njegovo Svjetsko prvenstvo", smatra Scolari.

Brazilac je ove sezone u 23 utakmice Primere postigao devet pogodaka, te je još 10 puta asistirao za isti. U Ligi prvaka je u devet nastupa zabio četiri puta, te je pet puta bio u ulozi asistenta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider