Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To je problem'

Pele: Neymar je i u Santosu imao problem s bacanjem i glumom

Barcelonin Napadač Neymar posljednjih dana suočava se s kritikama kako sve više pokušava iznuditi prekršaje i pokušava ih odglumiti u zoni udarca. S takvim kritikama slaže se i veliki Pele...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je prije odlaska u Barcelonu nosio dres Peleovog Santosa i niti u Brazilu nije bio imun na kritike o glumi i nepotrebnom bacanju na travnjak.

"To je problem, imao ga je i u Santosu. Imam osjećaj da pokušava iznuditi prekršaje u izglednim situacijama, no od odlaska u Europu ipak se malo popravio u tom pogledu i više toliko ne glumi", rekao je veliki Pele.

Jedan od najboljih igrača svih vremena nije oduševljen što se na Neymarova leđa stavljaju velika očekivanja uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu.

"Najviše me brine pritisak koji mu se stavlja na leđa, Svjetsko prvenstvo je turnir, a ne jedna utakmica. Svi očekuju da će Neymar osvojiti naslov svjetskog prvaka za Brazil, no to može biti vrlo opasno i kontraproduktivno", dodaje Pele. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider