Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od transfera?

Borussia demantirala dogovor sa 'zamjenom za Lewandowskog'

Kolumbijski reprezentativac Adrian Ramos čini se sve izglednijim novim igračem dortmundske Borussije. Ramos se već ranije spominjao u kontekstu prelaska u Dortmund, a sada su te priče dobile i podlogu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njih je potvrdio igračev menadžer Helmuth Wennin koji je u izjavi za kolumbijsku novinsku agenciju Colprensu potvrdio kako nije nemoguće da Herthin napadač preseli u Dortmund.

''Postoji velika vjerojatnost da Adrian od ljeta postane igrač Borussije iz Dortmunda. Međutim, ne želim ništa o tome govoriti dok ne dođe službeno priopćenje iz kluba'', rekao je Wennin.

No, brzo je stigao demantij iz Dortmunda.

''Ako nešto bude trebalo objaviti, to ćemo napraviti mi. U suprotnome nikakve informacije nisu službene'', izjavio je za njemačke medije glasnogovornik Borussije Frank Fligge.

Ramos je ove sezone u sjajnoj formi, u 27 nastupa postigao je 15 pogodaka, jednako koliko i Robert Lewandowski koji će od sljedeće sezone nositi dres Bayerna.

28-godišnji Ramos u Herthi je od 2009. godine i to mu je ujedno i jedini europski angažman. Prije dolaska u Berlin nastupao je za kolumbijske klubove Americu iz Calija, Trujillanos i Santa Fe.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider