Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sastanak u Madridu

Bombastični trostruki transfer između Reala, Cityja i Monaca!

Prema pisanju Marce moguć je bombastični trostruki transfer između Real Madrida, Manchester Cityja i Monaca prema kojem bi Angel Di Maria završio u Monacu, Falcao u Manchester Cityju, a Sergio Agüero u Real Madridu...

Marca javlja kako su se na večeri u Madridu sastali Falcaov menadžer Jorge Mendes, direktor nogometa Manchester Cityja Txiki Begiristain, predsjednik Monaca Dmitrij Ribolovljev i predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Tema razgovora nije poznata, ali nagađa se kako se razgovaralo o trojici igrača koji su članovi ovih klubova i ostali klubovi su za njih zainteresirani.

Nije tajna da je Real Madrid već dugo zainteresiran za Sergija Agüera, međutim Manchester City je uspješno odolijevao svim pokušajima Madriđana da ga dovedu, ali isto tako nije tajna niti da bi Manchester City u svojim redovima vidio Falcaa. U cijeloj priči Monaco bi dobio Angela Di Mariju čime bi se zatvorio čarobni krug. Nitko od sudionika ovog sastanka nije bio raspoložen za razgovor s medijima i ostaje za vidjeti je li sve u sferi nagađanja ili se uistinu priprema veliki trostruki transfer. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider