Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije nemoguće

Bomba s Pirineja: Na pomolu velika 'trampa' Barce i ManUtd-a!

Katalonski dnevni list Sport kreirao je u današnjem izdanju priču da se sprema zamjena igrača na relaciji engleskog i španjolskog prvaka – Manchester Uniteda i Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sport tvrdi da bi se u narednim tjednima mogao dogoditi transfer, odnosno "trampa" Thiaga Alcantare i Waynea Rooneyja. United već nekoliko tjedana traži način kako se domoći sjajnog 22-godišnjeg Alcantare, dok Rooney još od kraja prošle sezone traži klub u kojem bi nastavio karijeru (predao zahtjev za transfer).

I dok Katalonci najavljuju veliku zamjenu igrača, Britanci u istu sumnjaju, jer ne vjeruju da bi Rooney prije svega želio napustiti Englesku, a potom i da bi United pristao dati svog ponajboljeg igrača (tržišna vrijednost Rooneyja 65 milijuna eura) za Alcantaru, kojeg može pak dobiti za "svega" 21 milijun eura!

Naime, Barcelona je gadno zabrljala kada je otkupna klauzula mladog španjolskog reprezentativca u pitanju. Alcantara je trebao imati otkupnu klauzulu u visini 90 milijuna eura, ali mu katalonski klub u prošloj sezoni nije pružio dovoljnu minutažu za aktivaciju te stavke u ugovoru, prenosi AS. Stoga je njegova odšteta ovoga ljeta 21 milijun eura, što Unitedu, ukoliko ga toliko želi, neće biti problem platiti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider