Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Milan je konfuzan...

Boban žestoko kritizirao 'plačljivog' Balotellija: Nije istinski prvak!

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban još je jednom u komentaru za talijanski Sky bio iznimno kritičan prema svome nekadašnjem klubu Milanu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Rossoneri'' su u subotnjoj utakmici 23. kola Serije A poraženi na gostovanju kod Napolija s 3-1. Povela je momčad Clarencea Seedorfa pogotkom prinove Adela Taarabta već u osmoj minuti, ali su domaći do kraja kreirali potpuni preokret.

"Vidio sam potpuno konfuznu momčad na terenu, momčad koja nije razumjela ništa. Pogreške su tu već neko vrijeme dok Seedorf pokušava razviti igru, ali jedina dobra stvar u ovoj utakmici je bio Taarabtov debi", rekao je Boban.

"Milan je pod pritiskom i teško mu ide. Imate Balotellija koji se ne kreće, Robinha koji nema konstantu i Taarabta koji je tek došao. Po mome mišljenju, treći centralni veznjak je ključan za ovu momčad."

Posebno se nakon toga Boban još jednom osvrnuo na Marija Balotellija koji je pustio suzu nakon što je zamijenjen u drugom poluvremenu.

"Balotelli mi nikad nije ostavio dojam da je prvak. Njegov nogomet ne čini razliku. Ni Inter ni Manchester City nisu s njim napravili velike stvari. Mario nije među istinskim šampionima. Potencijalno je jak, ali graditi momčad oko njega bi bio rizik." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider