Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio bogatu ponudu

Bliži li se kraj: Wenger za 30 milijuna funti napušta Arsenal?

Arsene Wenger mogao bi nakon 17 godina napustiti Arsenal!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju engleskog Mirrora, francuski stručnjak ima ponudu bogatog PSG-a koji bi ga želio angažirati na kraju sezone. Wengeru ugovor s 'topnicima' istječe 2014. godine i zasad ga nema namjeru produžiti, što bi Parižani htjeli iskoristiti. Navodno su Wengeru spremni ponuditi čak 30 milijuna funti za tri godine.

Mirror navodi i to da su Carlu Ancelottiju odbrojeni dani u PSG-u pa bi na kraju sezone zapravo moglo doći do zamjene trenera, što znači da bi onda Talijan naslijedio Wengera na Emiratesu.

Podsjetimo, nedavno upitan za vlastitu budućnost u Arsenalu, Wenger je rekao:

''Koliko ću ostati? Imam ugovor do 2014. godine, a ja sam uvijek poštivao svoje ugovore. Važno je da klub ode u pravom smjeru. Imamo mladu momčad koja ima fantastične kvalitete i važno je da im pomognem to transformirati u pozitivne rezultate. Ali imam 63 godine i neću raditi do svoje stote.''

Arsenal je trenutno na velikih šest bodova udaljen od četvrtog mjesta, posljednjeg koje vodi u Ligu prvaka dogodine. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider