Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sasuo paljbu po 'nerrazurima'

Bivša zvijezda Intera: Ono što se dogodilo nije vrijedno kluba, neka se zapitaju

Nizozemski veznjak Galatasarayja Wesley Sneijder (28) napao je bivši klub, milanski Inter, zbog neprijateljskog raskida suradnje, te je izrazio prilično zadovoljstvo zbog njihovog slabog plasmana u sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U siječnju ove sezone Sneijder je prešao iz Intera u Galatasaray, čime je kraju došao period obostranog nezadovoljstva. Naime, čelnici kluba naredili su tadašnjem treneru Andrei Stramaccioniju da drži Sneijdera na klupi budući je ovaj odbio prihvatiti smanjenje plaće i potpisivanje novog ugovora, pa je tako nizozemski veznjak veći dio prvog dijela sezone ostao bez prilike za igru.

''Žao mi je zbog igrača i navijača, ali zbog ostalih me ne smeta što je Inter završio tek deveti ove sezone i što je trener morao otići'', rekao je Sneijder za De Telegraaf.

''Nisu se čak niti kvalificirali za Europu i nadam se da je to natjeralo na vrhu da razmisle što se događa s klubom. Ono što se dogodilo nije vrijedno Intera. Inter me pokušavao slomiti iznova i iznova. Da nisam imao tako snažnu osobnost obijesio bih kopačke. Puno ljudi u klubu nije vrijedno mog povjerenja i poštovanja. Imao sam puno teških trenutaka, ali ono što se dogodilo me učinilo jačim na kraju.''

Sneijder je u Interu igrao od 2009. godine i bio je dio momčadi koja je 2010. pod Joseom Mourinhom osvojila trostruku krunu. Ove je godine sa Galatasarayjem osvojio naslov turskog prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider