Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propao plan

Bilić dobiva novu šansu, ali čeka ga 'nemoguća' misija

Avantura Slavena Bilića na klupi ruskog Lokomotiva ipak će potrajati još neko vrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon novog sastanka s čelnicima, koji je trajao nekoliko sati, odlučeno je da će bivši izbornik nastaviti voditi Lokomotiv i sljedeće sezone.

>> Bilić neslavni rekorder: Lokomotiv najgori u povijesti ruske lige!

No, ta je odluka, kako pišu ruski mediji, uvjetna. Naime, procurilo je kako će sljedeći sastanak biti održan za deset dana na kojem će hrvatski strateg morati iznijeti poboljšani plan i program za sljedeću sezonu jer ovaj kojeg je izložio danas nije dojmio šefove kluba.

Ostaje li stručni stožer i što je točno vodstvo kluba dogovorilo s Bilićem, zasad nije poznato. Čeka se službeno priopćenje kluba jer Bilić nije htio davati nikakve izjave ruskim novinarima.

Navodno je klub naložio Biliću da sljedeću sezonu mora biti među najbolja tri kluba u prvenstvu, što je teži zadatak nego što ga je imao prošle sezone. Tada je morao osigurati Europu, a na kraju je završio tek deveti što je bio najgori plasman u povijesti Lokomotiva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider