Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bila senzacija

Beckenbauer naslutio kako će Guardioli dovesti Rooneyja?

Nedavno izostavljanje Waynea Rooneyja iz početnog sastava Manchester Uniteda u uzvratu osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Real Madrida potaknulo je glasine o njegovom mogućem transferu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson reagirao rekavši kako Rooney ima budućnost na Old Traffordu, to nije spriječilo nagađanja.

Jedan od klubova koji bi volio vidjeti Rooneyja u svojim redovima je i Bayern.

''Bio bih jako, jako sretan kada bi Wayne Rooney odlučio doći u Bayern. Ali da li je to glasina ili istina? Ne znam'', komentirao je Beckenbauer.

''Mislim da je prerano dovoditi u pitanje Rooneyjevu budućnost. Ne znam sve što se događa u Unitedu, ali malo znam. Wayne Rooney možda je bio ozlijeđen ili nije igrao na razini na kojoj može, ali to ne znači da treba otići. Sir Alex Ferguson je rekao kako nema namjeru pustiti Rooneyja nigdje. On je sjajan igrač, a zašto se riješiti sjajnog igrača?'', zapitao se Sir Bobby Charlton, ikona Manchester Uniteda.

Rooney je medijski doveden u kontekst transfera u brojne europske klubove, a osim Bayerna interes su pokazali iz Real Madrida i PSG-a.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider