Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica u Bundesligi

Bayern uzvratio Borussiji: Tajni dogovor s Lewandowskim

Prema pisanju Bilda, izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge uvjerio je Roberta Lewandowskog da Bavarci na njega ozbiljno računaju i da su ga spremni čekati do sljedećeg ljeta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia Dortmund je odlučila da definitivno neće pustiti Robera Lewnadowskog u Bayern ovo ljeto. Poljak ima važeći ugovor do 2014. godine tako da ovo ljeto ne može otići bez dozvole kluba iako se, prema tvrdnjama njemačkih medija, odavno već sve dogovorio s Bayernom.

No, Borussia mu je spustila rampu i odlučila radije ostati bez odštete, nego ga ovo ljeto pustiti u redove velikog rivala.

Lewandowski će, međutim, završiti u Bayernu i to kao slobodan igrač sljedeće godine. Rummenigge je, navodi Bild, nazvao agenta poljskog nogometaša i jasno mu dao do znanja da računa na njegova klijenta i da će mu pripremiti ugovor za sljedeće ljeto.

Bavarci time vjerojatno žele spriječiti Lewandowskog da u predstojećem prijelaznom roku ode u Manchester United ili Manchester City koji su navodno spremni platiti odštetu Dortmunđanima i odmah dovesti 24-godišnjeg napadača.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider