Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Bayern prodaje člana udarne momčadi Manchester Unitedu

Poput požara proširila se eterom informacija kako Bayern prodaje svojeg stopera Dantea Manchester Unitedu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji objavili su kako je Dante navodno sve dogovorio s ManUtd-om, no ubrzo je stigao demantij iz Müenchena. Brazilski nogometaš niječe dogovor s engleskim velikanom.

„Sve što mogu reći jest to da je moj agent taj koji vodi pregovore i razgovora sa zainteresiranim stranama. Sretan sam u Münchenu, u ovom trenutku mi je najvažnije da nastavim normalno trenirati. Međutim, ne krijem zadovoljstvo što je ManUtd zainteresiran za moje usluge, jer radi se velikom klubu kojem, doduše, trenutačno ne ide najbolje. Vidjet ćemo što će vrijeme donijeti“, lakonski je utvrdio Brazilac te simptomatično dodao:

„Morat ćemo pričekati kraj prijelaznog roka, moguće su sve opcije.“
Danteov agent Marcus Marin također je odbacio spekulacije kako je već postignut dogovor.

„Nema dogovora s ManUtd-om. Trenutačno pregovaramo s Bayernom oko produženja ugovora. Naša prava opcija je Bayern“, kaže Marin.

Brazilcu su ostale dvije godine do isteke ugovora s Bayernom. Stoga je ovo pravo vrijeme za pregovore. Slučajno ili ne, priča o interesu Manchester Uniteda Danteu je došla kao naručena. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider