Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raduju se i u Gelsenkirchenu

Bayern osvaja trofeje, a Schalke puni blagajnu

Nogometaši Bayerna ove sezone pospremaju trofeje u svoje vitrine, a raduju se i u - Schalkeu. Klub iz Gelsenkirchena, naime, sa svakim naslovom Bavaraca obogaćuje svoj račun…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad je Manuel Neuer prije dvije godine prelazio iz Schalkea u Bayern, dogovoreno je da će u Gelsenkirchen odlaziti bonusi za svaki trofej koji 27-godišnji vratar osvoji s Bavarcima za trajanja aktualnog ugovora. Tako će za osvojenu Bundesligu i Ligu prvaka ove sezone Bayern na račun Schalkea morati uplatiti pet milijuna eura.

''Rudari'' već razmišljaju kako potrošiti stečeni dobitak, a prema pisanju Bilda, nije isključeno da će spomenuti iznos zapravo ostati u Bayernu. Naime, Schalke je navodno ozbiljno zainteresiran za braniča Rafinhu (27) koji ima još godinu dana ugovora s Bavarcima. Brazilac je pet godina igrao u Schalkeu i u klubu su dobro upoznati s njegovim kvalitetama. U Bayernu pored kapetana Philippa Lahma ipak ne dobiva previše prilika, tako da se povratak u Gelsenkirchen ne čini nemogućom opcijom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider