Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Točilo se pivo i šampanjac

Bavarci slavili uz potoke alkohola: Do Kupa možemo i s 1.8 promila!

Iako sljedeću subotu igraju finale njemačkog kupa, igračima Bayerna ipak je dopušteno da proslave osvojenu Ligu prvaka...

Jupp Heynckes nije svaki put čovjek od riječi, ali nije mu za zamjeriti. Nakon što je decidirano najavio kako igrači neće smjeti puno slaviti naslov Lige prvaka ukoliko ga osvoje jer ih čeka još posla u finalu Kupa, Bayernov strateg ipak je popustio.

>> Potpuni kaos u Münchenu: U sukobu navijača ozlijeđen konj!

U sali londonskog hotela Grosvenor House Bavarci su okupili gotovo dvije tisuće svojih gostiju s kojima su slavili do ranih jutarnjih sati. Točilo se pivo i šampanjac, igrači su neumorno skakali i pjevali na pozornici, plesni podij bio je stalno pun, a na njemu su se okušali čak i sam Heynckes te predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Iako sljedeću subotu igraju finale Kupa protiv Stuttgarta, bio je to trenutak kojeg im nitko nije smio zabraniti.

"Imamo šest dana do Stuttgarta nakon slavlja, a mislim da i s 1.8 promila još uvijek imamo šansu", kazao je Rummenigge.

Nitko nije prijeko gledao igrače koji su se zabavljali sa svojim suprugama i djevojkama dok su se čašice redale na stolovima. U jednom trenutku prva momčad, predvođena kapetanom Phillipom Lahmom, napustila je hotel i uputila se u provod u londonske noćne klubove. Tko bi im mogao zamjeriti...

Inače, među Bayernovim uzvanicima bili su Boris Becker, Luca Toni, Gunter Netzer, Schalkeov predsjednik Clemes Tönnies, skijaš Felix Neureuther (Schweinstegierov prijatelj)... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider