Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak na Otok

Barcin odbjegli sin ponovno bježi: United naciljao novu metu

Nakon što je izgubio od Bayerna u utrci za Thiaga Alcantaru engleski prvak Manchester United se okrenuo Cescu Fabregasu. Tako barem tvrdi Goal.com.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je dugo bio favorit za dovođenje Thiaga (22), ali nakon što ga je bivši trener Pep Guardiola pozvao u Bayern, mladi veznjak nije dugo oklijevao i u nedjelju je i službeno potpisao ugovor s europskim prvacima.

Crveni vragovi su stoga pozornost usmjerili ka drugom ofenzivnom veznjaku Barcelone, a Goal.com čak tvrdi da su tijekom ponedjeljka i službeno Kataloncima poslali ponudu od 30 milijuna eura. Sada čekaju odgovor iz Barcelone koja je Fabregasa prije dvije godine vratila u svoje redove iz Arsenala za 34 milijuna eura.

Bivši kapetan Topnika se nije se u potpunosti uklopio u Barcelonin sustav igre, čak je povremeno morao slušati zvižduke vlastitih navijača, ali prije nekoliko je tjedana izjavio da nema želju napustiti Camp Nou. Zato se ne čini previše vjerojatnom da bi ovoga ljeta mogao završiti u dresu Uniteda čak i ako je vijest o ponudi točna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider