Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Prevažna je utakmica

Barcelona ima 'plan B' za PSG: Messi se dobro osjeća, ali...

Barcelona je samljela Mallorcu i bez svojeg najbolje igrača Lionela Messija, no PSG bit će puno tvrđi orah u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Barceloni su optimistični što se tiče mogućeg oporavka Messija do utakmice s Parižanima. Čini se kako bi Messi mogao biti Barcin „plan B“. Messi će teško startati od prve minute, ali u slučaju da stvari krenu po zlu, mogao bi ući u igru.

>> Nema Messija, ali tu su druge 'zvijeri': Barcelona razbila Mallorcu!

>> Zabili i Messi i Ibra: PSG iščupao remi protiv Barcelone u 94. minuti!

Argentinac je objavio kratku poruku na društvenoj mreži „Tencent Weibo“.
„Sretan sam zbog Abidalova povratka na travnjak i Barcine pobjede nad Mallorcom. Radim punom parom na oporavku. Dobro se osjećam“, napisao je Messi koji je u nedjelju odradio trening u Barcinom sportskom kompleksu Joan Gamper.

"Nakon odrađene fizioterapije, Messi je radio na tjelesnoj spremi“, kratko je službeno priopćenje kluba.
U ponedjeljak ujutro Messi bi se trebao podvrći ultrazvučnom pregledu kako bi liječnici provjerili je li ozljeda zadnje lože desne noge zacijelila.

Inicijalna prognoza je bila da će oporavak od ozljede trajati najviše deset dana, ali u Barceloni nisu precizirali očekuju li Messijev povratak na travnjak za uzvratnu utakmicu s PSG-om. Neki su to protumačili kako taktički potez Barcina stručnog stožera s kojim su ostavili protivnika u neizvjesnosti.

Jasno je da prijevremeni povratak na travnjak donosi popriličan rizik. Barca bi u tom slučaju mogla izgubiti Messija na duže vrijeme, no radi se prevažnoj utakmici da se ne bi razmotrila i ta mogućnost. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider