Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljivi i bez Messija

Barca u 'šarenom' sastavu očitala lekciju Zaragozi

Iako su na gostovanju kod Zaragoze zaigrali znatno oslabljeni, nogometaši Barcelone slavili su na La Romaredi bez problema s 3-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Barcelone Tito Vilanova u ovoj utakmici nije koristio usluge Lionela Messija, Andresa Inieste, Jordija Albe i Sergija Busquetsa, dok su Gerrard Pique i Pedro ostali na klupi cijelu utakmicu, a David Villa je ušao u igru u 84. minuti. I u takvom ''šarenom'' sastavu je Barcelona očitala lekciju Zaragozi. Dojam je da je vodeća momčad prvenstva igrala koliko je trebalo za pobjedu.

Barça je povela iz prve prave akcije. Thiago Alcantara je fino povukao napad gostiju, proslijedio loptu do Alexisa Sancheza koji je odigrao povratnu loptu, a Thiago je prizemnim udarcem u kut doveo goste u vodstvo u 20. minuti.

Thiago se istaknuo asistencijama za ostala dva gola Barcelone koje je zabio Tello. U 39. minuti se Tello nakon odličnog Thiagovog proigravanja našao oči u oči s domaćim vratarom Jimenezom kojeg je rutinski svladao, a u 53. minuti je iskosa s lijeve strane zabio svoj drugi gol na utakmici, a sedmi ove sezone.


szólj hozzá: Zaragoza vs Barcelona 0-3 MATCH HIGHLIGHTS

Thiago je prvi put u jednoj ligaškoj utakmici u dresu Barcelone i zabio i asistirao, dok je Cristian Tello prvi puta u jednom ogledu La Lige bio dvostruki strijelac. Imao je šansu i za hat-trick koju nije iskoristio.

U 78. minuti je u igru ušao 33-godišnji francuski nogometaš Eric Abidal, kojem je to bio drugi nastup nakon povratka nogometu.

Barcelona je u međusobnim ligaškim ogledima sa Zaragozom upisala desetu uzastopnu pobjedu.

Atletico je na Vicente Calderonu deklasirao Granadu s 5-0, a dvostruki strijelac bio je kolumbijski napadač Radamel Falcao, u 27. i 47. minuti. Diego Costa je poentirao u 4. minuti, Raul Garcia u 63., a Filipe Luis u 70. minuti. Koke je upisao tri asistencije.

Falcao je stigao do brojke od 24 gola ove sezone, koliko je zabio i prošle. U 33 prvenstvena nastupa na stadionu Vicente Calderon, zabio je 33 gola! (TS)

Primera, 31. kolo:

Rayo Vallecano - Real Sociedad 0-2 (Agirretxe 6, 14)

Atletico Madrid - Granada 5-0 (Costa 4, Falcao 27, 47, Garcia 63, Luis 70)

Zaragoza - Barcelona 0-3 (Alcantara 20, Tello 39, 53)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider