Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zubi u New Yorku kod Tite

Barca pripremila milijune eura: Stižu brazilski i njemački 'dragulji'!

Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizaretta otputovao je u New York kako bi s Titom Vilanovom prodiskutirao o planovima za sljedeću sezonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je poznato, trener Barce nalazi se u New Yorku na tretmanu liječenja raka paratiroidne žlijezde. Vilanova se osjeća dobro i već razmišlja o sljedećoj sezoni. Sa Zubizarretom je porazgovarao o mogućim pojačanjima u ljetnom prijelaznom roku.

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell pripremio je budžet od pedesetak milijuna eura. Spekulira se kako će između 30 i 40 milijuna otići u Brazil za Santosova dragulja Neymara. On bi trebao zamijeniti Davida Villu koji po svemu sudeći na ljeto napušta Barcu. Katalonski mediji su već pisali kako je deset milijuna eura uplaćeno prošlog ljeta kao predujam, tako da bi Neymar na kraju mogao stajati Barcu ukupno između 40 i 50 milijuna eura.

Spekulira se kako Vilanova zahtjeva kupovinu još jednog stopera. U fokusu Barce je igrač Borussije Dortmund i njemačke reprezentacije Mats Hummels. Ne treba zaboraviti da će Barcelona morati posegnuti i za kupovinom novog vratara. Victor Valdes ne želi produžiti ugovor i najvjerojatnije će napustiti Camp Nou. Kako mu ugovor istječe u ljeto 2014., moguće je da se Barca odluči transferirati Valdesa na ljeto i onda s tim novcem te određenim dodatkom kupi njegovu zamjenu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider