Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Villa prema Arsenalu

Barca ima plan B: Ako Neymar ne dođe, stiže zvijezda Cityja!

David Villa na pragu je odlaska iz Barcelone, neki izvori tvrde da je praktički sve dogovorio s Arsenalom. Barcelona stoga treba kvalitetnu zamjenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Santosov dragulj Neymar i dalje je želja broj jedan Barcelone u predstojećem ljetnom prijelaznom roku. Međutim, posao još uvijek nije zaključen, bez obzira što se spekulira kako je Barca prošle godine uplatila predujam od deset milijuna eura, no to ne obvezuje najvećeg brazilskog talenta da prijeđe na Camp Nou.

>> Sumnja u doping: UEFA upala na trening Barcelone!

Iako se čini da je Neymar najbliže Barci, sve je još uvijek otvoreno. Iz Neymarova „tabora“ dolaze kontradiktorne izjave. U jednom trenutku je oduševljen Barcom, u drugom Realom, a u trećom Bayernom.

Jedina konstanta je to da ne želi napustiti Santos prije Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu. Iako je Neymar prava opsesija predsjednika Barce Sandra Rosella, Brazilčeva neodlučnost primorala ga je da razmišlja o planu B, ako se posao s Neymarom izjalovi, što je u nogometu uvijek moguće.

Španjolski mediji bliski Barceloni tvrdi kako je opcija B Sergio Agüero, argentinski reprezentativac i trenutačni član Manchester Cityja. Agüeru se prema nekim informacijama više ne ostaje u Engleskoj, rado bi se vratio u Španjolsku, a njegovi zastupnici navodno su već kontaktirali s Barcelonom. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider