Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Duel divova

Barca i Messi nemirno spavaju: Ronaldo u 'paklenoj' formi!

Dvojica najboljih svjetskih nogometaša, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, nastavljaju svoju utrku i u 2013. godini. Argentinac je u 21. kolu Primere zabio četiri gola, a Portugalac je upisao hat-trick…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatni Ronaldo sada ima na kontu 179 pogodaka u 176 utakmica za Real Madrid. Ono što je posebno zanimljivo jest da jeu nedjelju protiv Getafea (pobjeda 4-0) ubilježio svoj jubilarni 20. hat-trick u karijeri, odnosno 19. u dresu ''kraljevskog kluba''. Fascinantno je da je sva tri pogotka postigao unutar samo deset minuta u drugom poluvremenu i to na zanimljiv način: najprije lijevom nogom, potom glavom i na koncu desnom nogom (iz penala).

>> Real ustao u zaštitu svojih interesa: Hoće li Barca udariti kontru?

U samo 27 dana nove godine 27-godišnji je Portugalac zabio već deset golova u sedam utakmica, što mu je najbolji ulazak u godinu. U novoj sezoni zabio je 21 pogodak u Primeri i 33 u svim natjecanjima. Sa 179 pogodaka za Real na šestom se mjestu klupske ljestvice svih vremena izjednačio s Franciscom Gentom.

Barcelona i Lioneli Messi trebali bi se zabrinuti. Ronaldo u "paklenoj" formi dočekuje dvoboje s Barcom u sljedećih nešto više od mjesec dana, dvije u Kupu kralja i jednu u prvenstvu. Ronaldo je u posljednjih šest El Clasica postigao barem jedan pogodak na svakoj utakmici, a do sada je ukupno Barci zabio deset golova, sedam u posljednjih šest utakmica. Kako je i Messi u briljantnoj formi, možemo očekivati pravi vatromet u okršajima arhi-rivala. (Ivica Medo/TS) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider