Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alexis u formi

Barca gazi i bez najboljeg igrača: 'Neymar je poput Messija!'

Nakon 4-1 domaće pobjede Barcelone nad Valladolidom u 8. kolu španjolskog nogometnog prvenstva trener katalonskog sastava Gerardo Martino bio je pun hvale za Brazilca Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je nastavila stopostotan učinak usprkos neigranju ozlijeđenog Lionela Messija, a u izostanku Argentinca iskočili su neki drugi igrači. Tako je dva gola zabio Alexis Sanchez, dok je Neymar upisao gol i asistenciju.

>> Rani gol ih nije omeo: Furiozna Barca opet pobjegla Realu

„On (Neymar) je igrač koji, poput Messija, bez obzira gdje ga se postavi, na lijevu stranu, u centar ili sredinu, uvijek igra dobro. Neymar dominira u svim segmentima igre, te se i dalje želi popraviti. U dva mjeseca uklopio se u naš sustav. Teško je naći takve igrače njegove dobi“, rekao je Martino.

„Alexis? On zna što mislim o njemu kao igraču. Želio sam vidjeti Sancheza koji je igrao za čileansku reprezentaciju Marcela Bielse, a protiv Valladolida je odigrao odlično.“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider