Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva se spasili, ali...

Balotteli donio Italiji remi s Brazilom: Pogledajte sjajan gol za veliki povratak!

Nogometne reprezentacije Italije i Brazila remizirale su u prijateljskom dvoboju igranom u Ženevi - završilo je 2:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjajnoj utakmici Italija može biti nezadovojnija remijem, jer je većim dijelom utakmice bila bolja reprezentacija od Brazila, iako je na poluvremenu gubila 2:0.

Italija je dominirala u prvih 30 minuta susreta, ali je Brazil poveo u 33. preko Freda. Ubacivanje s lijeve strane "pogodilo" je jednu talijansku glavu i završilo na drugoj vratnici, gdje Fred iz neposredne blizine zabija za vodstvo domaćina Svjetskog prvenstva 2014. godine.

U samom smiraju prvog dijela Brazil je došao i do udvostručenja vodstva preko Oscara, koji je iskoristio proigravanje Neymara u šesnaesterac i vanjskim dijelom kopačke poslao loptu pored nemoćnog Buffona.

Razočarani rezultatom prvog poluvremena Talijani su se na travnjak vratili odlučniji da pokažu da nisu zaslužili takav rezultat. Nakon manje od osam minute igre u nastavku Daniele De Rossi zabio je iz voleja nakon što je prethodno loptu promašio Dani Alves, a ni tri minute kasnije Mario Balotelli zabija sjajan pogodak iz daljine za konačnih 2:2.

 

Prijateljska:

Italija - Brazil 2:2 (De Rossi 54, Balotelli 57 / Fred 33, 42)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider