Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pustite me na miru'

Balotelli konačno 'puknuo', Milan mu traži psihologa

Pustite me više na miru", zavapio je putom svog Twitter-računa napadač Milana i talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak je, po povratku u Milanov režim nakon boravka u reprezentaciji, Balotelli na treningu ozlijedio bedreni mišić zbog čega će propustiti subotnji dvoboj s Udineseom, a vjerojatno i onaj Lige prvaka s Barcelonom u utorak. Iza njega su tri neodigrane utakmice za milanski klub u nizu.

U Milanu su zaključili da je ozljeda posljedica stresa zbog medijske pozornosti koju 23-godišnji nogometaš sve teže podnosi, a koja se zorno reflektira iz njegove objave na Twitteru u petak ujutro.

Stoga su u klubu definitivno odlučili, kako izvješćuju talijanski mediji, angažirati psihologa-tutora, stručnjaka koji će djelovati na Balotellijevu profesionalanom i privatnom planu, pokušavajući održavati ravnotežu između njih.

Trebao bi tutor Balotellija ubuduće pratiti i na reprezentativnim akcijama. Drugim riječima, ne ispuštati ga iz vida...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider