Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena poznata

Balea sati dijele od Reala: Brdo eura i jedna od tri zvijezde 'kraljeva'!

Gareth Bale, zvijezda Tottenhama, na korak je od transfera u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale nije na Tottenhamovom popisu putnika za prijateljsku utakmicu s Monacom u Francuskoj, za britanske medije potvrdio je igračev agent Jonathan Barnes.

>> Senzacionalna 'razmjena zvijezda': Ronaldo napušta Real!?

Iako je Tottenham demantirao vijest kako je Bale odbio putovati u Francusku te tvrdi da je razlog ozljeda zbog koje Velšanin nije spreman na najveće napore, britanski i španjolski mediji pišu kako taj podatak ipak sugerira da samo dani ili možda čak sati dijele Balea od potpisa ugovora s Real Madridom.

U prilog toj tvrdnji ide i izjava Harryja Redknappa, bivšeg menadžera Tottenhama, koji je za BBC izjavio kako se u nogometnim kuloarima priča da je Bale zatražio od glavnog čovjeka Tottenhama Daniela Levy da mu odobri transfer u Real.Španjolski mediji bliski Realu uopće ne sumnjaju kako je Bale na korak od Santiago Bernabeua te da Levy ni na koji način ne može zaustaviti transfer. Levy se koristi prokušanom taktikom odugovlačenja i glumljenjem nepopustljivosti, ali čini se da je ključna stvar riješena: Bale odlazi i ostalo je samo pitanje modaliteta realizacije transfera. Perez i Levy trebali bi se za vikend sastati u Miamiju kako bi dogovorili konačan „deal“.

Realova posljednja ponuda iznosi ukupno 120 milijuna eura, oko stotinu milijuna u kešu i dvadesetak u razmjeni igrača. U kombinaciji su Coentrao, Di Maria i Morata, kojima se cijena na tržištu kreće oko 20 milijuna eura. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider