Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Podgrijao' špekulacije

Bale zabrinuo Spurse: Tome se većina igrača najviše raduje

Sjajni velški nogometaš Gareth Bale još je malo ''podgrijao'' špekulacije da će ovo ljeto napustiti Tottenham. Poslao je prilično znakovitu poruku kako mu nedostaje igranje u Ligi prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham, dakako, nije izborio Ligu prvaka tako da bi Bale u predstojećoj sezoni mogao zaigrati u najelitnijem klupskom natjecanju samo ako napusti White Hart Lane. Iako je menadžer ''spursa'' Andre Villas-Boas istaknuo kako će 23-godišnji krilni napadač ostati u klubu, zov uglednijih sredina, a najviše je zainteresiran Real Madrid, mogao bi biti jači.

''Kada igrate protiv nekog slabijeg suparnika u Premierligi, on se cijelo vrijeme brani i nastoji vas blokirati. Ali u Ligi prvaka su sve momčadi naviknute na pobjeđivanje, tako da su utakmice otvorenije, igra se napadački po cijelom terenu, svi žele pobijediti'', istaknuo je Bale u razgovoru za Esquire, a potom otkrio još jednu sitnicu zbog koje ga privlači Liga prvaka.

''Himna koja svira uoči svake utakmice. Kad je Tottenham prvi put ušao u Ligu prvaka, to je bila stvar kojoj se većina dečki najviše radovala. Takve male stvari čine Ligu prvaka posebnom.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider