Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napoli želi dvojicu

Strašan Real: Zidane uvjerio Isca, čekaju se Bale i Cavani!

Španjolski dnevni list AS tvrdi da će Real Madrid, nakon što je postalo izvjesno da će novi trener postati Carlo Ancelotti, ubrzati realizaciju dva ključna ovoljetna transfera...

AS tvrdi da su pregovori vezani za Garetha Balea i Isca u uznapredovanoj fazi, te da će Real dovršiti posao već u srpnju. Real za Isca, za čije se usluge bori s Manchester Cityjem, nudi 30 milijuna eura, iako njegova otkupna klauzula u ugovoru iznosi svega pet milijuna više.

Sportski direktor Reala Zinedine Zidane navodno je uvjerio Iscova oca da će njegov sin dobiti veliku minutažu u "kraljevskom klubu", što bi mogao biti ključan detalj u odluci najboljeg mladog igrača Europe.

AS očekuje da će pregovori oko Balea potrajati nešto dulje, ali je uvjeren da će Real u konačnici slomiti predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, baš kao što je to prošloga ljeta učinio u slučaju Luke Modrića. Real bi za sjajnog velškog reprezentativca trebao ponuditi ne manje od 80 milijuna eura.

Napoli će tražiti Khediru i Moratu

I dalje traje utrka za 26-godišnjim urugvajskim nogometašem Edinsonom Cavanijem za kojeg boj vode Real Madrid, Manchester City i Chelsea.

Prve dvije momčadi spomenute dvije momčadi su u boljoj poziciji od Chelseaja, no iza svega stoji ono što je Napoli odavno odredio, a to je odštetna klauzula koju mora platiti budući kupac želi li Urugvajca i iznosi 63 milijuna eura.

Kada bi se samog Cavanija pitalo on bi vjerojatno izabrao odlazak u Real. Tako je barem sam spominjao u izjavama. I po napisima iz španjoskih i talijanskih medija čini se da je Real trenutačno najbliže nogometašu koji je prošle sezone s 29 pogodaka bio uvjerljivo najbolji strijelac Serie A.

No, Napoli ima u tom slučaju i drugačije prohtjeve od 63 miliijuna eura. Spreman je razgovarati o zamjeni, odnosno, u slučaju odlaska Cavanija u Real tražili bi Napolitanci Samija Khediru i mladu nadu Reala Alvaru Moratu, uz vjerojatno dodatnu manju milijunsku svotu. U obzir Napoliju navodno dolazi i sam Morata ili Khedira, uz veći financijski priljev.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider