Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrač od 100 milijuna eura

Bale: Tottenham će zauvijek ostati u mom srcu, ali ovo je ostvarenje sna

Nakon gotovo dva mjeseca špekulacija i pregovora Velšanin Garetha Bale (24) postao je novi nogometaš španjolskog velikana Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest su u nedjelju, nakon utakmice sada već bivšeg Baleovog kluba Tottenhama (poraz od Arsenala 1-0), potvrdila oba kluba, a javnosti se putem priopćenja obratio i sam igrač:

"Imao sam šest vrlo sretnih godina u Tottenhamu, no sada je pravo vrijeme za rastanak. Zajedno smo imali puno posebnih trenutaka, a ja sam uživao u svakoj minuti svog boravka. Želim se zahvaliti svima u klubu, predsjedniku, ostalim članovima odbora, svim trenerima i igračima, no najviše od svega sjajnim navijačima, koji, nadam se, razumiju ovu moju odluku.

>> Gotovo je! Gareth Bale i službeno postao igrač Reala!

Nisam siguran da postoji dobro vrijeme za napustiti klub u kojem sam igrao najbolji nogomet i u kojem sam se osjećao kod kuće. Znam da mnogi igrači govore da je neki klub bio njihov dječački san, no ja vam sasvim iskreno tvrdim da je ovaj transfer ostvarenje mog sna. Svjestan sam da ne bih danas bio ono što jesam da nije bilo najprije Southamptona, a potom "spursa" koji su maksimalno ulagali u moj napredak i pružali mi apsolutno sve.

Tottenham će zauvijek ostati u mom srcu i siguran sam da će i ove sezone biti uspješna. Ja se osobno sada veselim novom poglavlju u mom životu: Igranju za Real Madrid", stoji u službenom priopćenju za javnost velškog nogometaša.

Bale je bio član Tottenhama od 2007. godine, a u proteklih je šest sezona postigao 55 pogodaka u 203 nastupa za klub. Službeno predstavljanje Velšanina dogodit će se u ponedjeljak na stadionu Real Madrida, Santiago Bernabeuu, s početkom u 13 sati. (TS)

Prema prvim informacijama, iznos koji je Real platio londonskom klubu je okruglih 100 milijuna eura! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider