Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne može sakriti razočaranje

Bale prolazi Modrićeve torture: Mora doći na trening ili slijedi kazna!

Velški nogometaš Gareth Bale mogao bi biti kažnjen ukoliko se u utorak ne pojavi na treningu Tottenhama, piše Mirror…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Balea je silno zainteresiran Real Madrid koji nastoji s predsjednikom ''spursa'' Danielom Levyjem dogovoriti odštetu. Nije sporno ni da 24-godišnji krilni napadač želi na Santiago Bernabeu, a engleski mediji pišu da ga je iznimno razočarala nova izjava menadžera Tottenhama Andrea Villas-Boasa kako ga ovo ljeto neće prodati.

>> Ronaldo žestoko uzvratio udarac Mourinhu te 'okrznuo' Real i Balea!

Bale zbog navodne ozljede nije igrao za Tottenham na azijskog turneji, a propustio je i prijateljsku utakmicu protiv Monaca prošli vikend. U dijelu engleskih medija je čak osvanula informacija kako se u petak oprostio od suigrača koji su putovali u Monako, ali iz londonskog kluba to opovrgavaju i poručuju kako se Bale u utorak mora pojaviti na treningu kao i svi ostali igrači koji su u ponedjeljak dobili slobodan dan.

Odluči li Velšanin bojkotirati trening ne bi li, slično kao Luka Modrić lani, isforsirao transfer u Real, klub će ga kazniti, navodi Mirror.

U međuvremenu je navodno sam vlasnik Tottenhama Joe Lewis preuzeo u svoje ruke razovore s Realom i sastao se s predsjednikom ''kraljevskog kluba'' Florentinom Perezom. Još uvijek, međutim, nije poznato je li to donijelo kakav pomak u pregovorima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider