Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podići će prašinu

Ronaldo žestoko uzvratio udarac Mourinhu te 'okrznuo' Real i Balea!

Cristiano Ronaldo prokomentirao je izjave Jose Mourinha i dotakao se spekulacija oko produženja svojeg ugovora s Realom te transfera Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo odgovorio je Joseu Mourinhu na njegove nedavne opaske nakon jučerašnjeg treninga Real Madrid na travnjacima kalifornijskog Univerziteta u Los Angelesu.
„Ja ne pljujem u tanjur iz kojeg jedem“, ispalio je Ronaldo bez krzmanja uoči finala International Champions Cupa u kojem će Real u srijedu u Miamiju igrati upravo protiv Mourinhova Chelseaja.

>> Mourinho 'licem u lice' s Ronaldom: Chelsea u finalu protiv Reala!

>> Mourinho ga ismijao: Trenirao sam ja i pravog Ronalda, a ne ovog Cristiana

Mourinho je u intervjuu za ESPN naglasio kako je tijekom karijere trenirao mnoge velike nogometaše, a među njima i Ronalda: „Ali pravog Ronalda, ne ovog Cristiana“, prilično posprdno kazao je Mourinho aludiravši na vrijeme koje je proveo u Barceloni dok je bio asistent velikom Englezu Bobbyju Robsonu i gdje je trenirao zvijezde poput Ronalda, Rivalda i Figa.

'Ne pljuj u tanjur iz kojeg jedeš'

Najveća zvijezda Real Madrida očigledno se našla pogođena s digresijom podjednako slavnog sunarodnjaka.
„Postoje stvari u životu koje nisu vrijedne komentara, a ova je jedna od takvih. To je očito“, uzvratio je Ronaldo Mourinhu na press-konferenciji.


„Uvijek sam respektirao svoje trenere gdje god da sam igrao. Pamtim samo dobre stvari. Od svakog sam ponešto naučio. A govoriti o ljudima koji o meni ružno govore... Navikao sam na takve stvari. U Portugalu postoji uzrečica: Ne pljuj u tanjur iz kojeg jedeš“, kazao je Ronaldo koji se dotakao i spekulacija o produženju ugovora s Realom.

O produženju ugovora s Realom

„Još uvijek nisam ništa potpisao“, otkriva portugalski „superstar“. „Ništa još nije riješeno. Stoga ne mogu o tome detaljnije govoriti. Još nije vrijeme. Možda će kasnije biti nešto konkretnije, ali za sada nema ništa novo. Treniram i spremam se za novu sezonu“, hladno je odgovorio izravno demantiravši navode Marce, najtiražnijeg španjolskog sportskog dnevnog lista, kako je već produžio ugovor do 2018. i prema kojem će zarađivati 17 milijuna eura neto godišnje.

Engleski mediji i prije svih navijači Manchester Uniteda u ovom rečenicama mogli bi pronaći tračak nade da bi se Ronaldo mogao vratiti na Old Trafford, kako se ovih dana spekuliralo na Otoku.

O umirovljenju u dresu Reala

Ronaldo je prilično simptomatično prokomentirao nadobudnu konstataciju predsjednika Real Madrida Florentina Pereza kako će u Realu dočekati mirovinu.


„To ću sam reći. Želim samo raditi svoj posao. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti. Trenutačno sam igrač Reala, a gdje ću biti u budućnost, to još uvijek ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Trenutačno se ovdje dobro osjećam.“

O transferu Garetha Balea

Ronaldo se dotakao i mogućeg transfera Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid, koji bi prema svojoj prilici trebao oboriti njegov transferni rekord.
„Nikad ne komentiram spekulacije u prijelaznom roku. Osobno sam vrlo sretan s kadrom koji imamo na raspolaganju. Posjedujemo veliku kvalitetu. O Baleu pitajte predsjednika, trenera i druge odgovorne ljude. Ne želim se miješati ili davati svoje mišljenje pred kamerama, a niti pričati o cijeni, odnosno o tome vrijedi li netko toliko ili ne vrijedi“, zaključio je Ronaldo.

Iz ovih rečenica mogu se izvući svakojaki zaključci. Ronaldovi odgovori mogli bi podići „dosta prašine“. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider