Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nervozni Madrižani

Bale izmiče, Real pokucao na vrata Milana: Nije na prodaju, ali...

Novi trener Reala Carlo Ancelotti iznimno cijeni Balotellija kojeg opisuje kao ekstremno hitrog i eksplozivnog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se Mario Balotelli odmora na godišnjem odmoru u društvu svoje djevojke Fanny Negueshe, Real Madrid pokucao je na vrata njegova kluba Milana. „Rossoneri“ su odgovorili „kraljevima“ kako Balotelli nije prodaju, piše talijanski Corrierre dello Sport.

22-godišnjeg napadača Milana zastupa poznati menadžer Mino Raiola, pod čijim su pokroviteljstvom, među ostalima, nalaze i bivši igrači Barcelone Zlatan Ibrahimović i Maxwell. Raiola važi za jednog od najutjecajnih menadžera u svijetu nogometa pa ne treba odbacivati mogućnost promijene mišljenja čelnika Milana. Naravno, da bi se to dogodilo, Real će morati zagrabiti duboko u džep. Pretpostavlja se da Milan neće dati Balotellija ispod 45 milijuna eura.Novi trener Reala Carlo Ancelotti iznimno cijeni Balotellija kojeg opisuje kao ekstremno hitrog i eksplozivnog igrača. „Balo“ je Ancelottijev ljubimac i možda će talijanski stručnjak istrajati na tom transferu. Budući da se zakomplicirala situacija s transferom Garetha Balea te budući da je Edinson Cavani na putu prema Parizu, Realu je drastično sužen manevarski prostor. Moglo bi se čak reći da na Santiago Bernabeuu polako postaju nervozni.

Florentino Perez mora odraditi ovog ljeta barem jedan „zvjezdani transfer“ kako bi sačuvao reputaciju velikog predsjednika, ali i reputaciju najprestižnijeg kluba na svijetu. U nedostatku boljih opcija, možda će izbor pasti baš na Balotellija. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider