Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Valjda bi on znao...

AVB o transferu Hrvata: 'Ante Rebić? Nemam pojma tko je taj, otkud vam to?'

Tottenhamov menadžer Andre Villas-Boas komentirao je medijske napise koje njegov klub povezuju s dovođenjem nekolicine nogometaša u ljetnom prijelaznom roku. Jedan od njih je i Ante Rebić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Devetnaestogodišnji napadač Splita Ante Rebić privukao je pozornost nekolicine europskih klubova, a igračev agent Danko Dikić u nedavnom je razgovoru za Goal.com otkrio Tottenham kao jednog od interesenata, uz neke njemačke i talijanske klubove.

''Nemam pojma tko je taj igrač, žao mi je. Ne znam odakle je ta vijest proizašla, ne iz nepoštovanja prema igraču, ali on nije netko koga gledam'', prenosi Villas-Boasove riječi Tottenhamjournal.co.uk.

O navodnom interesu za Barceloninog napadača Davida Villu portugalski je stručnjak dodao:

''On je jedan od najboljih svjetskih napadača. U ovo vrijeme su špekulacije koje se vezuju uz Tottenham vrlo nerealne. Znate da je ovaj klub vrlo aktivan posljednjih tjedana prijelaznog roka i špekulacije se povećavaju, ali trenutno smo fokusirani na osvajanje četvrtog mjesta.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider