Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spursi ne daju Balea

Tottenham poslao ponudu Splitu: Englezi nude milijune!

Ante Rebić na radaru je Tottenhama. Engleski velikan poslao je na adresu RNK Split ponudu od pet milijuna funti, nešto manje od šest milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Interes za 19-godišnjim U-21 hrvatskim reprezentativcem iskazala je i talijanska Parma, ali Tottenham je favorit u utrci za robusnim napadačem Splita, piše engleski Daily Mail koji opisuje Rebića kao fizički moćnog centarfora koji je ove sezone postigao deset golova u 27 utakmica.

Na meti Tottenhama još su tri napadača: David Villa (Barcelona), Leandro Damiao (Internacional) i Christian Benteke (Aston Villa), te veznjak Wigana James McCarthy.

Spursi su u fazi zatvaranja financijske konstrukcije za ljetni prijelazni rok. Puno toga će ovisiti o tome hoće li pronaći odgovarajućeg kupca za Emmanuela Adebayora. Real Madrid je i dalje živo zainteresiran za Garetha Balea, ali Tottenham se nada kako će Velšanin pristati na produženje ugovora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider