Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan je od najtraženijih...

'Za Rebića su upit poslala i oba Manchestera, ali najbolje bi bilo da ode u Dinamo'

Menadžer talentiranog hrvatskog nogometaša Ante Rebića, Danko Đikić, otkrio je ekskluzivno za Goal.com da bi njegov pulen ovoga ljeta mogao oplemeniti englesku Premierligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Devetnaestogodišnji napadač RNK Splita zainteresirao je europske klubove svojim predstavama ove sezone, u kojoj je postigao devet pogodaka u 27 ligaških susreta. Split je već odbio nekoliko pobjeda, no Dikić je otkrio da bi ponuda od pet milijuna eura trebala biti dovoljna upravi kluba da ga pusti.

''Ante bi jako volio zaigrati u Engleskoj jednog dana, no trebao bi ga pokušati dovesti neki malo imućniji klub. Naime, Split zahtjeva najmanje pet milijuna eura, a to si ne može priuštiti svaki klub u Engleskoj'', rekao je Đikić za Goal.com i nastavio;

''Ante je postao standardan reprezentativac do 21 godine, a vjerujem i da će dobiti poziv za utakmicu A-selekcije protiv Škotske. On ima jako puno povjerenja u sebe i nada se odlasku u Englesku ili Njemačku gdje se igra najbolji nogomet. Mislim da bi Tottenham bio idealan klub za Rebića u Engleskoj'', smatra menadžer mladog nogometaša, za kojeg je zainteresiran veliki broj klubova.

''Nije u igri samo Tottenham. Nekoliko njemačkih i talijanskih klubova se također raspitivalo i poslalo je svoje skaute da pogledaju Antu uživo. Čak su i oba Manchestera poslala upit. Uistinu ima mnogo zainteresiranih. Sada je sve na Splitu'', rekao je Đikić te otkrio kako Rebića želi i Dinamo.

''Dinamova ponuda je jako velika. Za njegov razvoj možda bi najbolje bilo da ode u Dinamo jer bi bio u Hrvatskoj i onda bi redovito mogao nastupati za reprezentaciju'', zaključio je Đikić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider