Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rossoneri nesretni

Atletico slavio na San Siru: Diego Costa u finišu srušio Milan!

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na San Siru Milan s 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Atletico je prvu fazu elitnog kontinentalnog natjecanja okončao s pet pobjeda i jednim remijem, a i u prvoj utakmici nokaut-faze je nastavio s pozitivnom serijom. Pobjedom u Milanu je došao na prag plasman u četvrtfinale, a potvrdu prolaza će tražiti 11. ožujka na svome Vicente Calderonu.

Crveni i dva (promašena) penala: Bayern otvorio vrata četvrtfinala! 

Jedini je pogodak u večerašnjem dvoboju postigao najučinkovitiji napadač Madriđana - Diego Costa. Gabi je u 83. minuti izveo korner za goste, Ignazio Abate je pokušao očistiti situaciju, ali je samo glavom prebacio loptu naa drugu vratnicu. Costa je dobro pratio let lopte i iz teške situacije ju je glavom smjestio u mrežu Christiana Abbiatija. Za brazilskog napadača i budućeg španjolskog reprezentativca to je već 27. ovosezonski pogodak u svim natjecanjima, odnosno peti u Ligi prvaka.

Milan - Atletico Madrid 0:1

Osim Coste, veliki junak u momčadi Diega Simeonea je i bio belgijski vratar Thibaut Courtois koji je u prvom poluvremenu obranio dva teška udarca. Najprije je nakon Kakina udarca u 14. minuti skrenuo loptu u gredu, a pet minuta kasnije je obranio i udarac glavom Andree Poilija, točnije skrenuo je loptu u vratnicu.

Liga prvaka,osmina finala (prva utakmica):

Milan - Atletico Madrid 0:1 (Costa 83)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider