Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele naslov

Arsenal sprema još jedan spektakularan transfer iz Real Madrida?

Nakon Mesuta Ozila, put Emirates stadiona mogao bi i napadač Reala Karim Benzema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odličan početak sezona Arsenala, koji s Liverpoolom dijeli prvo mjesto u Premierligi, dao je krila klubu koji je bez trofeja već osam godina. Iznenađujući dolazak bivše zvijezde Reala Mesuta Ozila bacio je navijače u trans.

Klub je napokon odlučio zagrabiti u blagajnu i itekako im se trenutno isplaćuje najveći transfer u povijesti kluba. No, na zimu žele nova pojačanja, a The Evening Standard piše kako je na listi želja Karim Benzema.

25-godišnji Francuz mogao bi biti nova akvizicija iz Reala koji ga je, po istom izvoru, spreman prodati već na zimu za oko 20 milijuna funti. Bilo bi to novo spektakularno pojačanje.

Carlo Ancelotti nije zadovoljan Benzeom koji je dao dva gola u osam utakmica, a zamjene vidi u napadačima iz Premierlige. Luis Suarez i Sergio Aguero su moguća pojačanja Reala, a ugovor s novim klubom od 1. siječnja može potpisati i Robert Lewandowski.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider