Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne odustaju

Arsenal pred potpisom sjajnog Brazilca, ManUtd povisio ponudu za Fabregasa!

"Arsenal je pobijedio konkurenciju u bitci za brazilskog reprezentativca Bernarda", objavio je u ponedjeljak pariški sportski dnevnik L'Equipe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upravo je francuski list, očito vrlo dobvro povezan s Arseneom Wengerom, najčešće najbrži i najprecizniji izvor informacija, barem onih transfernih, kad je londonski nogometni Premierligaš u pitanju.

Francuzi pišu da je Wenger dogovorio transfer 20-godišnjega omalenog veznjaka, koji je ove godine zablistao u dresu Atletico Mineira izborivši i mjesto među brazilskim reprezentativcima. Ne navodi se kolika će biti odšteta brazilskom klubu, koji se trenutačno bori za naslov južnoameričkog prvaka, ali se navodi da će Bernard potpisati petogodišnji ugovor uz tri milijuna eura godišnje plaće.

Uzvratni dvoboj finala Cope Libertadores koji Atletico u srijedu pred svojim navijačima u Belo Horizonteu igra protiv paragvajske Olimpije (momčad iz Asunciona ima 2-0 prednost iz prvog dvoboja) bit će, prema L'Equipeu, posljednji Bernardov za klub u kojem igra Ronaldinho. Nakon toga Bernard će doputovati u London na liječnički pregled i potpis ugovora.

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes iz Japana je u ponedjeljak ujutro poručio da se klub nije odrekao ambicije dovođenja Cesca Fabregasa, premda su iz Barcelone objavili da veznjak nije na prodaju.

''Naš se izvršni direktor bavi time. Koliko znam, odgovorio je na poruku iz Katalonije'', rekao je Moyes.

Drugim riječima, United je Barceloni poslao atraktivniju ponudu od one prošlotjedne, teške 26 milijuna funti. Engleski mediji zaključuju da se radi o okruglih 30 milijuna funti uz dodatak vezan na postignuća.

Izvjesno je zato da je Liverpool potpisao novo pojačanje iz Španjolske. Riječ je o 16-godišnjemu španjolskom kadetskom reprezentativnom napadaču Sergiju Canosu, poteklom u Barceloninom rasadniku talenata, La Masiji. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider