Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Različita viđenja posrtaja

Ancelotti žali za propuštenim, neki igrači se ne slažu da razlog leži u umoru

Real Madrid nije uspio iskoristiti poraz vodećeg Atletico Madrida od Levantea. Kraljevski je klub remizirao s Valencijom (2:2) i sada s utakmicom manje ima pet bodova zaostatka za gradskim rivalom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nismo sretni, ali ćemo se boriti do kraja i pokušati osvojiti prvenstvo. Ostale su još tri utakmice i moramo osvojiti devet bodova. Umorila nas je utakmica s Bayernom i to je normalno, dok su igrači Valencije bili svježi'', rekao je trener Reala Carlo Ancelotti i dodao:

''Propustili smo dobru priliku, ali nije kraj svijeta. Da smo slavili Atletico bi morao svladati Barcelonu u zadnjem kolu, a ovako im je i remi dovoljan. Da smo izgubili definitivno bi se oprostili od naslova, no sada još uvijek imamo šanse.''

Brazilac Marcelo tvrdi da remi s Valencijom nije povezan s utakmicom protiv Bayerna u Ligi prvaka.

''Nismo bili umorni od utakmice u Ligi prvaka. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Ne zamaramo se utakmicama drugih momčadi. Sada moramo pobijediti sve do kraja i to ćemo pokušati napraviti. Prvenstvo je jako teško natjecanje i sve se može promijeniti u sekundi. Imali smo priliku, ali je nismo iskoristili.'' (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider