Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane kao inspiracija

Ancelotti vraća bivšeg najboljeg igrača svijeta u staru formu?

Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti održao je press-konferenciju uoči nedjeljnog sraza sa engleskim drugoligašem Bournemouthom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Između ostaloga je talijanski stručnjak komentirao situaciju vezanu uz brazilskog playmakera Kake (31), kao i utjecaj Zinedinea Zidanea, njegovog prvog asistenta i nekadašnjeg najboljeg nogometaša svijeta, na svlačionicu "kraljevskog kluba".

''Kaka je igrač Real Madrida kao i svi drugi. Započeo je raditi jako dobro i jasno je da ima puno samopouzdanja i motivacije. Kasnije ćemo vidjeti što će biti. Kaka je karakteran igrač i želi biti bolji nego prošle sezone'', rekao je Ancelotti o igraču kojeg je Real 2009. godine platio Milanu 65 milijuna eura, ali se nikad nije dokazao u dresu "los blancosa".

Tako je prošle sezone pod Joseom Mourinhom započeo od prve minute tek 12 utakmica u španjolskom prvenstvu.

O svom prvom pomoćniku Zidaneu Talijan je imao samo riječi hvale.

''Jako je motiviran i ima veliku želju za učenjem. Mislim da je dobar za nas jer ima jako dobar odnos s igračima i oni ga pozorno slušaju. Mislim da će pomoći unaprijediti momčad.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider