Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijan ima svoju priču

Ancelotti uzvratio Ozilu: Koga se to bojao u Realu?

Talijanski trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti uzvratio je Arsenalovom veznjaku Mesutu Özilu na njegovim komentarima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno je Mesut Özil označio Ancelottija i njegov nedostatak povjerenja jednim od glavnih razloga zašto je napustio Real ovoga ljeta. Sada je talijanski strateg zaključio kako je Özil otišao jer se bojao konkurencije.

>> Ozil uperio prstom u krivca za odlazak iz Reala, Wenger otkrio zašto je bio u prednosti

''Özil se nije osjećao ugodno. Znao sam da je razgovarao s drugim klubovima jer je želio otići. Mesut je shvaćao da će imati konkurenciju i da neće moći igrati svaku utakmicu i "odlazim" je bio njegov odgovor na to. Radije imam Di Mariju u momčadi zbog momčadskog balansa. Di Maria je bolji od Özila za momčadsku dinamiku'', rekao je Carlo Ancelotti za Onda Cero.

Dao je tada Ancelotti podršku Cristianu Ronaldu rekavši kako zaslužuje osvojiti FIFA-inu Zlatnu loptu.

''Najbolji je strijelac u ligi, najbolji u Ligi prvaka i ako govorimo o tehničkoj kvaliteti isto je najbolji. Sjajan je profesionalac i prije i nakon treninga. To je ključ zašto je na ovoj razini. Nije propustio niti minute treninga niti to želi.''

Za Garetha Balea Ancelotti vjeruje da će biti sve bolji i bolji kako će vrijeme odmicati.

''Bale može ići Ronaldovim stopama. Puno je igrača imalo problema u Madridu kada su tek došli. Rečeno mi je da je prvotno na Bernabeuu zviždano čak i Zidaneu.'(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider