Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pozadina transfera

Ozil uperio prstom u krivca za odlazak iz Reala, Wenger otkrio zašto je bio u prednosti

U razgovoru za francusku televiziju TF1 njemački je reprezentativac Mesut Özil (25), aktualni član Arsenala, otkrio razlog zbog kojeg je ljetos napustio madridski Real...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Za mene je vrlo bitno da imam povjerenje trenera. Dok je Jose Mourinho bio trener u Realu, sve je bilo u redu. No kada je na početku ove sezone stigao Carlo Ancelotti, osjetio sam da više nemam to isto povjerenje, a samim time ni samopouzdanje. Kroz razgovore s Arseneom Wengerom sam ponovno osjetio što znači kada netko vjeruje u vas i zato sam potpisao za Arsenal'', rekao je Özil.

>> Ozilova draga: 'Pogledajte bolje, da je samo znao...'

Svoju je verziju ispričao i menadžer "topnika".

''Prvi smo kontakt ostvarili u mom domu, jer nismo željeli da mediji odmah naprave cijelu priču oko toga. Odlučio je u manje od 24 sata. PSG je također bio zainteresiran, no znao sam da sam ja u prednosti, jer sam s njime već kontaktirao kada je napuštao Werder i potpisivao za Real. Prednost je bila i u tome što govorim njemački'', rekao je Wenger.

Dolaskom Özila Arsenal se transformirao od momčadi koja se bori za četvrto ili peto mjesto u momčad koja napada naslov u svim natjecanjima u kojima nastupa. Trenutno je Arsenal vodeći sastav u Premierligi, gdje ima pet bodova prednosti ispred Chelseaja i Liverpoola, te Ligi prvaka gdje je na diobi prvog mjesta skupine zajedno s Borussijom Dortmund i Napolijem.

Nijemac je pak dosada upisao 11 nastupa u dresu "topnika", u kojima je sudjelovao s tri pogotka i čak sedam asistencija.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider