Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uveo jedno - Guardiolino

Ancelotti promijenio Mourinhova pravila: Pogledajte koja

Carlo Ancelotti promijenio je određene navike u klubu koje je prijašnjih godina uveo njegov prethodnik Jose Mourinho. Ponajprije se to odnosi na putovanja i prehranu nogometaša, piše Marca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad, primjerice, ovaj ponedjeljak putuje u Istanbul na ogled Lige prvaka protiv Galatasaraya i navečer će trenirati na Türk Telekom Areni na kojoj će se u utorak i igrati utakmica.

Kod Josea Mourinha je momčad večer prije dvoboja trenirala u Valdebebasu ako putovanje nije bilo daleko. Istina, prošle sezone su Realovi nogometaši trenirali u Istanbulu dan prije okršaja protiv Galatasaraya, ali na stadionu Beşiktaşa.

Nadalje, Carlo Ancelotti je promijenio rutinu i kad su u pitanju putovanja na prvenstvene utakmice. Tako su na subotnji dvoboj protiv Villarreala Luka Modrić i suigrači putovali na sam dan utakmice, a isti je plan i za sljedeće dva gostovanja - kod Elchea 25. rujna i kod Levantea 5. listopada. Talijanski stručnjak na taj način slijedi ideju koju je provodio Pep Guardiola dok je bio trener Barcelone.

Određene su se promjene dogodile i kad je u pitanju prehrana. Marca navodi da je način ishrane svakog igrača personaliziran na temelju analitičkih testova čiji je cilj bio odrediti koje namirnice najbolje odgovaraju svakom pojedincu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider