Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neizvjesna situacija

Ancelotti otkrio: Ronaldo uvijek želi igrati i ja uvijek želim da igra, ali...

Nastup Cristiana Ronalda na Signal-Iduna Parku protiv Borussije Dortmund u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka pod velikim je znakom pitanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prošlog tjedna Borussiji zabio svoj 14. ovosezonski gol u Ligi prvaka Ronaldo je zbog ozljede lijevog koljena preskočio gostovanje kod Real Sociedada u Primeri. U ponedjeljak je Portugalac prekinuo trening nakon samo 20 minuta i njegov je nastup u utorak navečer vrlo neizvjestan.

Ronaldo zabrinuo 'planet Real': Prekinuo trening u Dortmundu!

Klopp i Lewandowski uoči uzvrata s Realom: To je malo ludo, ali...

"Cristiano Ronaldo osjeća da je na 100%, pa smo samouvjereni da će nastupiti. Ipak, nećemo s njim riskirati. Cristiano uvijek želi igrati i ja uvijek želim da igra. Ali on je profesionalac i zna kada ne može", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

"Mi smo blizu plasmana u polufinale, to je najveća motivacija koju možete imati. Moramo igrati na isti način i zadržati balans između napada i obrane. Ali mi smo najbolji u napadanju i trebali bismo to pokazati." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider