Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa još nije gotovo

Klopp i Lewandowski uoči uzvrata s Realom: To je malo ludo, ali...

Prošle je sezone Borussia izbacila Real u polufinalu, ali ove sezone teško će ponoviti podvig budući iz prve utakmice imaju zaostatak 3-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dat ćemo sve od sebe sutra i dati navijačima što zaslužuju, strastvenu izvedbu Borussije Dortmund", najavio je uzvratni četvrtfinalni ogled nogometne Lige prvaka protiv Reala Borussijin trener Jürgen Klopp.

"Postava će biti malo drugačija nego u Madridu, a mi ćemo dati naš maksimum protiv vrlo jake momčadi. Prošle smo godine izgubili u finalu, a ove godine ćemo, izgleda, ispasti u četvrtfinalu. Ali ništa još nije gotovo", dodaje Borussijin trener.

Prošle je sezone Borussia izbacila Real u polufinalu, ali ove sezone teško će ponoviti podvig budući iz prve utakmice imaju zaostatak 3-0.

"Mi smo u ovom trenutku specijalisti za druga poluvremena, što će biti sutra...drugo poluvrijeme četvrtfinala. Real Madrid je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka. Mi se želimo bolje braniti i koristiti naše prilike bolje nego u Madridu."

Klopp bi u sutrašnjoj utakmici trebao imati na raspolaganju vratara Romana Weidenfellera po oporavku od ozljede ruke, za razliku od Sebastiana Kehla koji je suspendiran.

Lewandowski vjeruje u čudo  

Poljski napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski vjeruje u čudo i mogućnost preokreta.

Prošle je sezone Lewandowski zabio sva četiri gola u Borussijinoj 4-1 pobjedi nad Realom u prvoj polufinalnoj utakmici koja im je kasnije donijela plasman u finale. Real je u uzvratu u Madridu pobijedio 2-0, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

"To je sad u prošlosti, moramo ispisati novu priču. Postoji mala šansa, ali ako netko misli da ću ponovo zabiti četiri gola, to je malo ludo", rekao je Lewandowski dan uoči uzvrata u Dortmundu."

"Ne smijemo se bojati i moramo dati puni gas. S podrškom naših navijača puno je toga moguće", dodao je strijelac šest pogodaka u Ligi prvaka ove sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider