Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realove slabosti

Ancelotti grmi: U nastavku smo bili očajni, ali neće se ponoviti!

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, komentirao je utakmicu u kojoj je njegova momčad ponudila dva sasvim različita lica u gostujućoj pobjedi nad Rayo Vallecanom 3-2 u 12. prvenstvenom kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo svojim je drugim golom na utakmici u 48. minuti donio Realu uvjerljivu prednost 3-0. Jonathan Viera realizirao je nakon toga u 53. i 55. minuti dva kaznena udarca, ali domaćin do kraja ipak nije uspio spriječiti pobjedu ''kraljeva'', u kojoj je Luka Modrić odigrao svih 90 minuta, te je dodao Ronaldu za njegov prvi gol na utakmici.

''Rayo Vallecano nas je doveo u nevolje jer nas je dobro pritisnuo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu nismo imali problema, ali u nastavku itekako jesmo. Zabili smo dva fantastična gola u prvom poluvremenu i kontrolirali utakmicu, ali drugo poluvrijeme bilo je očajno'', priznao je Ancelotti.

''Ne bismo smjeli misliti da je kod 3-0 utakmica gotova, jer se stvari vrlo brzo mogu promijeniti. Nama se to dogodilo dvaput zaredom i siguran sam da se više neće ponoviti. Možda je protiv Seville to bilo slučajno, ali sada sigurno više nije slučajnost. Moramo promijeniti pristup, jer si momčad naše kvalitete ne smije priuštiti luksuz da nakon vodstva 3-0 dovede pobjedu u pitanje'', dodao je talijanski trener.

Nije želio imenovati krivca ili krivce za primljene golove, barem ne javno.

''O tome ćemo razgovarati unutar momčadi u svlačionici. Dvaput nam se dogodilo da nakon vodstva na utakmici promijenimo pristup. To nije dobro.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider