Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Repovi El Clasica

Ancelotti brani Ronalda i Ramosa: A što da je to Pepe napravio nekome?

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti istaknuo je da Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos nisu pokazali nepoštovanje prema sucu nedjeljnog derbija protiv Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, Katalonci su u ''el clasicu'' na stadionu Santiago Bernabeu slavili s 4-3 i približili se na bod zaostatka Realu i Atletico Madridu.

Sramotno: Pogledajte jedan od najružnijih poteza El Clasica

Nakon dvoboja su Ronaldo i Ramos žestoko kritizirali suca Undiana Mallenca, aludiravši da je pomogao Barceloni da se vrati u utrku za naslov. Sada im prijeti kazna Španjolskog nogometnog saveza (RFEF), ali Ancelotti smatra da su njegovi igrači samo izrazili vlastito mišljenje.

''Mislim da Cristiano i Sergio nisu pokazali nepoštovanje. Iznijeli su svoje osobno mišljenje, a meni je jasno kako su se osjećali. Oduvijek sam isticao da suci, nažalost, uvijek mogu pogriješiti tijekom utakmice'',  izjavio je talijanski stručnjak.

Osvrnuo se Ancelotti potom i na incident u kojem je veznjak Barcelone Sergio Busquets stao na glavu Realovom stoperu Pepeu koji je ležao na travi. Trener Reala smatra da bi u obrnutom slučaju bilo puno više buke.

''Samo zamislite što bi bilo da je bilo obrnuto, da je Pepe stao na glavu Busquetsu. Ne znam što bi se onda dogodilo.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider