Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neki su igrali za sebe'

Ancelotti bijesan na Ibru i društvo: Ovo je užas, katastrofa!

U srijedu navečer su nogometaši Paris St. Germaina ostali bez mogućnosti osvajanja francuskog Kupa ove sezone. Put im je došao kraju u četvrtfinalu, na gostovanju kod Eviana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije 1-1 tijekom 120 minuta igre, domaćin Evian je bio superioran tijekom izvođenja penala i s ukupnih se 5-2 plasirao u polufinale. Recimo da je penal Zlatana Ibrahomovića obranio domaći vratar, dok je drugi tragičar Parižana bio Thiago Silva koji je tijekom izvođenja jedanaesteraca pogodio gredu.

>> VIDEO PSG ostao bez još jednog trofeja, tragičari Ibra i Thiago Silva!

''Ma, svi su krivi. Ljut sam na svakoga posebno, pa i na sebe. I ja snosim dio krivice'', grmio je nakon poraza trener PSG-a Carlo Ancelotti kojeg je ovo ispadanje potpuno dotuklo.

''Možemo izgubiti utakmicu, ali ne smijemo igrati bez karaktera. Ovo je bio užas, prava katastrofa. Ništa nismo napravili, jel me razumijete, ništa. Nije bilo normalnog dodavanja, nije bilo sustavnog napadanja. Ma, neki su igrali utakmicu za sebe. Užas i katastrofa'', dvije su riječi koje je najčešće ponavljao Ancelotti, koji je dodao:

''Ovo je bila najgora naša utakmica u sezoni. Ne mogu vjerovati onome što sam vidio. Kada smo fokusirani onda odigramo sjajno i protiv Barcelone, ali ovo... Ništa od ništa.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider