Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
UŽIVO NA GOL.HR-u

Sve je spremno za UFC spektakl: Jedan borac iz glavnog programa pao vagu

Sve gledajte izravno: u noći sa subote na nedjelju u četiri sata na portalu gol.hr. A u nedjelju navečer, u 23 sata, na Novoj TV.

Vaganje za sutrašnji UFC u Las Vegasu je završilo, a jedan borac iz glavnog programa nije položio vagu.

Najvažnije je da su obje borbe za naslov prvaka u redu! Titule brane Brazilac Deiveson Figueiredo i sjajna Kirgistanka Valentina Ševčenko, oboje u kategoriji muha, do 57 kilograma. A izazivači su: Amerikanac Perez i Brazilka Maia.

gol expired UFC 255: Figueiredo i Ševčenko obranili naslove prvaka, UFC-ova legenda doživjela poraz divider

Deiveson Figueiredo i Alex Perez bore se u glavnoj borbi večeri. Brazilcu će ovo biti prva obrana naslova, i veliki je favorit: oko 75 prema 25 posto, prema kladionicama. Prvak je malo niži, ali ima znatno veći raspon ruku.

Zapravo, oboje prvaka sutra su veliki favoriti. Briljantna Valentina Ševčenko s izgledima od čak 90 posto, prema samo desetak posto za izazivačicu. Prvakinja je nešto viša i ima nešto veći raspon ruku, i već je tri puta zaredom obranila naslov.

U glavnom programu još su tri borbe. Vagu nije položio Mike Perry, imao je čak dva i pol kilograma više! I sad se čeka što će biti s tom borbom, i hoće li u glavni program upasti neka druga.

Sve gledajte izravno: u noći sa subote na nedjelju u četiri sata na portalu gol.hr. A u nedjelju navečer, u 23 sata, na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider