Tenis
SPORTOVI
Tenis

Kiša prijeti produžiti US Open do ponedjeljka

Organizatori US Opena objavili su kako postoji velika mogućnost da ovogodišnji turnir zbog lošega vremena koje se očekuje tijekom vikenda u New Yorku ne završi prema planu u nedjelju, već će morati biti produžen do ponedjeljka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema aktualnoj prognozi gotovo čitav dan u subotu u New Yorku će padati kiša. Polufinalni dvoboji tenisača i finale tenisačica mogli bi biti otkazani. Ukoliko se to dogodi, turnir bi mogao završiti u ponedjeljak, što bi bilo prvi put nakon 1987. godine kada je Ivan Lendl u finalu muškaraca svladao Matsa Wilandera.

"Ukoliko ćemo biti prisiljeni otkazati subotnji program, mečevi će biti prebačeni za nedjelju s počecima u 13 sati (19 po hrvatskom vremenu) za muška polufinala i 21 sat (3 ujutro) za ženski finale, dok će se finalni susret tenisača igrati u ponedjeljak s početkom u 16 sati (22 po hrvatskom vremenu)", objavio je Američki teniski savez (USTA) koji organizira turnir.

Ukoliko će se u subotu uspjeti odigrati muška polufinala, ali ne i finale tenisačica, oba finala će se igrati u nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider